středa 24. listopadu 2010

Vánoční dárek pro ženu - Praktická drobnost která se bude líbit


Praktická, ekologická ale zároveň exkluzivní a trendy taška na nákup, do sauny, na bazén či do posilovny - skvělý vánoční dárek pro ženu. Vždy po ruce - složená se vejde do každé kabelky či kapsičky, ovšem unese 20kg!!

Tašky Envirosax jsou navrhovány v Austrálii designéry, kteří myslí ekologicky. Používáním tašek Envirosax chráníte životní prostředí před zamořením igelitkami.

Ekologická taška nemusí být nudná a tuctová. Envirosax, to je krásný design, současnost a fantazie. Taška Envirosax je skvělým dárkem pro každou ženu. Najdete zde vzory jednoduché, romantické, moderní, vtipné, tradiční, barvy veselé či klasické černobílé varianty. Je lehoučká, vyrobená z trvanlivého materiálu, vodotěsná.

Potisk byl vyroben metodou sublimace, s použitím barev ze sóji, které jsou trvanlivé a potisk je tedy odolný vůči vyblednutí.

Další výhodou tašky Envirosax jsou dlouhé a široké uši, můžete ji tedy nosit jak v ruce, tak i přes rameno.

Rozšířené dno tašky chrání nákup před pomačkáním.

Do tašky Envirosax se vejde obsah přibližně dvou igelitových nákupních tašek a takový těžký nákup i bez problémů unese.

Přišité pásky se zapínáním na patentky umožňují během krátké chvíle tašku smotat do malého a lehkého válečku, který se vejde i do té nejmenší kapsy v kabelce, nebo v košili.



- velikost ve sbaleném stavu 10 x 4,5 cm

- velikost v rozloženém stavu 48x41cm


Co byste ještě měli vědět...


Kolik igelitek měsíčně vaše žena, přítelkyně či kamarádka koupí? A kolik jich zase vyhodí? Použitím této tašky můžete ušetřit, navíc chráníte životní prostředí.

Vybírat můžete zde: Tašky Envirosax

Mohlo by vás zajímat:

Labradoři mívají artrózu, jorkšíři zubní kámen a šarpejové alergii...

Jak může chovatel ovlivnit nežádoucí nadměrné línání

Jak dosáhnout krásné, zdravé, leské a správně vybarvené srsti u vašeho psa?

Jak rozpoznat kvalitní krmivo pro psy

Jak čistit psovi zuby - 4 základní kroky

Zápach z tlamy u psa a kočky

Kvalitu psí stravy poznáte podle srsti, žeber a stolice

Jak krmit psa - Obecné zásady krmení psů

čtvrtek 18. listopadu 2010

Potřeby pro kočky - Hledáte vkusný škrabací strom z přírodního materiálu?

My kteří máme kočku nebo kočky doma v interiéru, víme, že škrabadlo nebo škrabací strom patří mezi základní potřeby pro kočky. Kočky mají potřebu škrábat a pokud ji neposkytneme "něco", kde by si mohla brousit drápky a nebo dokonce šplhat, pak bude ničit svými drápky sedačku, kožené nebo koženkové židle nebo jiné části nábytku.

Když jsme si pořídili kočku, dlouho jsem s nákupem škrabadla váhala. Ty, které se mi líbily byly drahé a ty, které byly za přijatelnou cenu se mi nelíbily. A představa, že si jedno takové "heblo" postavíme do našeho nového obývajího pokoje byla strašlivá. Nakonec jsem si spočítala, že jen cena 2 koženkových židlí přesahuje cenu toho, které jsem si dovedla představit u nás doma.

Když jsme ho koupili a sestavili, byli jsme spokojeni my i kocouři. Už při sestavování si hráli s kuličkou zavěšenou na spodním odpočívadle. Kmen slouží jako škrabadlo a je potažen sisalem. Spodní odpočívadlo je měkké a kočka má výhled na všechny strany. Horní kukaň slouží jako bezpečné útočiště, které lze využít jak k odpočinku tak ke hře. Kočky mohou po škrabadle šplhat jako po stromě.

Škrabadla nebo škrabací stromy Banana Leaf jsou vyrobena z přírodního materiálu a kterékoli z nich se bude se skvěle hodit jak v moderním interiéru tak v dřevěnici.

Související články:

Proč kočky nechodí na svůj záchod - Jak postupovat při řešení tohoto problému
Průjem u koček - Nejčastější příčiny, rizika, léčba