úterý 27. září 2011

PlaqueOff - Co dělat, když pes nesnese kartáček na zuby


Máte snahu čistit vašemu pejskovi zuby, ale co dělat, když váš pes nesnese ani prstový kartáček? Přidávejte do krmení De-Plaque. Je to mezinárodně patentovaný výrobek, který bojuje proti zubnímu kameni a plaku na povrchu zubů a redukuje přítomnost bakterií.


Aktivní složkou přípravku PlaqueOff® Animal je přírodní rostlinný extrakt z mořské řasy. PlaqueOff Animal nemá lokální účinek, ale systémový. Účinné látky přípravku se vstřebávají ze zažívacího traktu do krevního řečiště a z něj přechází do slin, kde fungují tak, že zabraňují hromadění zubního plaku na zubech.

Je obecně známo, že obsah slin může přispívat k potlačení bakterií, které způsobují vznik zubního plaku a kamene. Klinické studie prokázaly, že hromadění látek na zubech je redukováno až o 88 % a že zubní kámen buď zmizel úplně, nebo se stal velmi porézním, a tak snadno odstranitelným. Z provedených studií vyplynulo, že výsledky byly znatelné již za 4 - 8 týdnů a pravidelným užíváním se dále zlepšovaly.


De-Plaque by měl být do stravy podáván denně.

Aplikace je velmi jednoduchá. Prášek jednoduše nasypete na granule.

Související články:

Plaque Off Animal - Jak odstranit zubní plak a zubní kámen  
Víte jak čistit psovi zuby? - 4 základní kroky
Přípravky na odstranění zubního kamene u psa
Zubní plak a zubní kámen u psů a koček
Zápach z tlamy trápí 90% psů starších jednoho roku. Jak tomu předejít?

úterý 13. září 2011

Alavis kloubní výživa - Kloubní výživa pro psy Alavis


Kloubní výživa pro psy Alavis forte je vhodná zejména pro seniory a dospělé psy velkých plemen. Díky obsaženým chondroprotektivům (látky chránící kloub a kloubní chrupavky)- glukosamin sulfát a chondroitin sulfát dlouhodobě chrání chrupavky.



Čím je garantován vysoký stupeň účinku?

Účinné látky jsou obsaženy v koncentrované podobě s použitím speciální technologie výroby, rapid release technology. Díky této technologii dochází k okamžitému vstřebávání, a to i u starších psů.

Rozvoj kloubních onemocnění u psů je nejčastěji způsoben nesprávným nebo nadměrným zatěžováním zvířete, neustále se opakujícími mikrotraumaty, trvalou stereotypní zátěží kloubů, vrozenými či získanými chybnými postaveními kloubů, stárnutím a výživou bez dostatku látek vyživujících kloubní chrupavku.

Proč je důležitá prevence

Kloubní tkáně u mladších psů se regenerují mnohem lépe a snáze než u starších psů. Z tohoto důvodu je nutné klást velký důraz na prevenci a ochranu kloubů, dokud ještě nedošlo k velkému poškození. Pokud se vyskytnou výrazné klinické obtíže, lze předpokládat značné poškození kloubu. Při mírných změnách kloubních tkání jsou klinické příznaky velmi nepatrné a někdy jsou chovatelem snadno přehlídnuty.


Mohlo by vás zajímat:

Bolest kloubů u starších psů
Jsou chondroprotektiva v krmivech pro psy dostačující?
Bolesti kloubů u psa - Artróza, Artritida
Kloubní výživa - štěně, dospělý pes, senior
Hyalutidin - Je opravdu lepší než ostatní kloubní výživa?
Vápník v potravě štěňat a jeho rizika
Kloubní problémy u psa. Proč je prevence důležitá a kterou kloubní výživu vybrat 
Artritis u psů - Příčiny, příznaky, léčba, kloubní výživa, krmivo 
Kloubní výživa